C dvodelna frula, drvo sljiva, VRHUNSKI KVALITET, SVEGA: 90,- EURA

Od najstarijeg cuvenog majstora za izradu frula (koji zeli da ostane anoniman, pa preko nas plasira svoje frule) i poznanika najpoznatijeg frulasa ikada (Cika Save Jeremica), od majstora koji vec 35 godina radi frule i koji je radio frule izmejdu ostalih i za Boru Dugica, za orkestar Gorana Bregovicafrule za razne posebne prilike, posebnu frulu za film Emira Kusturice "Zivot je Cudo", i za mnoge druge osobe i prilike (frule za kavalistu koji svira "Lane moje" sa Zeljkom Joksimovicem, upravo od tog majstora imamo frule u svim tonalitetima. 


Konkretno ovaj instrument je remek delo. Drvo je šljiva. Radi se o vrhunskom instrumentu, koji je što se tiče zvuka u kategoriji naše najskuplje frule koja je 13.000,- dinara, a ovu frulu možete dobiti za svega 9.000,- dinara.
(Da Vas ne buni izgled na fotografiji gornji deo gde se duva izgleda prilično tamno, kao da je ofarban u crno. Nije uopšte farban, već je prosto nešto tamniji deo drveta.)

Frula je zaštićena spolja šelakom kao instrumenti poput violine, a iznutra sa lanenim uljem.
To je jedna uprosečena cena na koju smo se opredelili kada su ovakvi modeli u pitanju u cilju promovisanja naše kulture i sviranja frule uopšte, kao povratku etno vrednostima u suštini. Znači frula je dvodelna, C profesionalna, VRHUNSKOG ZVUKA!!! Svaka frula se pomalo razlikuje od one druge. Naše frule su u kategoriji savršeno, savršenije i najsavršenije. E ova konkretno, je ispala najsavršenija.Nama je u stvari žao što sve te frule moramo da prodamo, jer su one kao deca, s obzirom da se puno truda ulaže u njih, ali kao i deca, tako i frule moraju da odu u svet, i nadamo se da će novi vlasnik postupati prema njoj odgovorno i sačuvati je za svoje potomke, jer frula u srpskom narodu predstavlja svojevrsnu svetinju, koju je pastir zajedno sa pastirskim štapom predavao svom nasledniku i fruli se pridavao veliki značaj jer je ona simbol porodične tradicije i veoma vredna poštovanja jer ona, predavanjem s kolena na koleno, nadilazi trajanje jednog malog pojedinačnog ljudskog života.

Kupite ovu frulu i priuštite sebi zadovoljstvo posedovanja vrhunskog instrumenta,
ili ako želite da ga poklonite, ukoliko smatrate da će se osoba obradovati ovakvom
poklonu, znajte da smo uradili sve sa svoje strane da taj Vaš poklon učinimo prelepim.