DONACIJE ZA PROJEKAT

Mada izgleda da je vreme mecena i onih koji pomazu kulturu i tradicionalno nasledje odavno proslo, ispostavlja se da se iznova i iznova pojavljuju ljudi koji bi zeleli da pomognu neke lepe i plemenite projekte.

Ovom prilikom apelujemo na sve ljude dobre volje koji su u mogucnosti da nam pomognu oko projekta. 


Projektu je potrebno:

1) prostor - lokal, stan, -  gde bi se izlozile nosnje, predmeti, suveniri itd, koje izradjuju saradnici na projektu,

2) ako imate neke starinske predmete, nosnje, namestaj,... koji bi ste mogli da donirate u svrhu promocije srpske tradicije, bez obzira na njihov trenutni izgled, procenicemo njihovo stanje, pa ako ima smisla da ih restauriramo, to bi smo ucinili

3) ako ste u mogucnosti da se ponudite da volontirate da radite na promociji projekta,

4) ako imate mogucnosti da odstampate letke, pamflete i ostali stampani materijal, kao poklon projektu u svrhu promovisanja projekta,

5) ako imate mogucnosti da medijski promovisete projekat u novinama, na radiju, na televiziji ili na internetu

6) ako ste u mogucnosti da prevezete neke predmete ili pomognete oko bilo cega sto bi pomoglo projektat.

7) i kao sedmo da navedemo i nasu potrebu za finansijskim sredstvima. U tom smislu bi nam bilo interesantnije redovno mesecno finansiranje sa i manjim sumama; za razliku od neke jednokratne pomoci; mada naravno, svaka pomoc je izuzetno vazna. Ovaj koncept redovnog mesecnog doniranja bi nam omogucio da planski radimo na projektu, i da unapred mozemo da planiramo aktivnosti, ucesce na manifestacijama i tako promovisemo projekat.

Ovde su navedene samo neke od potrebnih stvari i radnji vezane za projekat. Ukoliko Vi imate ideju kako bi se projekat mogao razvijati i unaprediti, molimo Vas da nas kontaktirate sa idejama i sugestijama.


S postovanjem,
koordinator projekta:

Dragan Jovanovic
dipl. menadzer u medijima

Mob. tel.: + 381 64 146 46 36
         

                


                               ...

podrzite tradiciju...      
Comments