Okarine

Novo u našoj ponudi - profesionalne okarine. Ova okarina je medju najboljima na svetu. U potpunosti je ručno izradjena. Prelep ton, vrhunski štim, dok se svira, peva poput ptice.

 

Dužina: oko 9,5 cm

Težina: 80 grama


U osnovnoj ponudi imamo ovu E okarinu, jer je okarina najbolja kada je u E tonalitetu, ali radimo i sve ostale tonalitete po porudžbini. Materijal - brižljivo, ručno proizvedena, visokokvalitetna terakota. Nakon pečenja je ofarbana u crveno.

Besprekorno, savršeno naštimovana u E tonalitetu.

Pogledajte kako ova okarina zvuči na: https://www.youtube.com/watch?v=PIt9ILbLzy0

 

NAPOMENA: Okarine nemamo non-stop na lageru, ali imamo mogućnost da kupci naruče da se izradi okarina za njih u nekom tonalitetu. Uplata za izradu se vrši avansno 100%. Cena jedne okarine je 90,- eura, dve okarine su 160,- eura, a tri okarine su 200,- eura. Nazovite nas na 064 / 146 46 36 ili kontaktirajte na dragan.novisad@gmail.com, kako bi smo definisali koji tonaliteti okarina Vas zanimaju da se izrade za Vas, a onda ćemo odrediti cenu za ukupnu porudžbinu, kao i rok isporuke instrumenata.

 

Iz inostranstva se ova uplata vrši preko Western Union servisa za slanje novca, a iz Srbije ova avansna uplata se vrši ili preko pošte, ili na račun:

 

Ime:  Dragan Jovanovic
Broj racuna:  265-0000000823579-54
Banka:  Raiffeisen banka a.d.

Nakon uplate obavestite nas na tel. 064 / 146 46 36 kako bi smo odmah nakon što uplata legne na naš račun krenuli sa procedurom izrade okarina za Vas.