REKLAMNE VITRINE
Projekat Srpski Suveniri se finansira samostalno.

U tom smislu, a posto je prvenstveno orjentisan na inostrane turiste, ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane hotele, apartmane, restorane, kafe barove, skole srpskog jezika za strance, organizatore ekskurzija za inostrane turistie, itd...
i sve one koji mogu da ponude nesto inostranim turistima; da nam se jave u cilju oglasavanja na nasoj internet prezentaciji i putem letaka na nasim reklamnim vitrinama.

Vise informacija o oglasavanju kod nas pogledajte na linku:


U Novom Sadu se na vise mesta nalaze nase reklamne vitrine, gde mozete da vidite nesto iz naseg programa suvenira.

Vitrine se najcesce nalaze u restoranima, kafeima i drugim posecenim, javno dostupnim i prometnim objektima.

Na tim mestima se suveniri ne prodaju, tu su izlozeni samo eksponati, ali se mozete informisati putem istaknutih letaka ispod vitrina o proizvodjacima, manifestacijama i aktuelnim desavanjima vezano za delatnost kojom se Projekat Srpski Suveniri bavi. 

Takodje, ako naidjete na neku od vitrina, uvek se mozete podsetiti adrese naseg websajta:

www.souve-nirs.com i naseg kontakt telefona: 

064 / 146 46 36

Leci koji se nalaze na kukicama ispod vitrine su reklamni kontakt leci, kako bi ste se mogli i direktno povezati sa mnogim proizvodjacima tradicionalnih suvenira i narodnih nosnji, i suvenirske i umetnicko-suvenirske ponude u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji.

Proizvodjaci suvenira, nosnji i drugih upotrebnih i umetnickih predmeta koji se mogu podvesti u suvenirske predmete ili su na neki nacin povezani sa nasom bastinom, zatim organizatori manifestacija tog tipa, itd... mogu nas kontaktirati, kako bi smo ih izreklamirali na nasem websajtu ili putem letaka na nasim reklamnim vitrinama.
Comments